Vivaldi XL Zevenaar

YOI Tuinmeubelen

YOI Tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL!

INSPIRED BY RELAXATION
Yoi betekent in het Japans: goed!
Het nieuwe tuinmeubel label met Nederlandse roots, maar van internationale allure. Meer dan 60 jaar tuinmeubel ervaring gebundeld in dit nieuwe label. Yoi gaat het een beetje anders doen. Deze tuinmeubelen zijn ontworpen met als uitgangspunt ‘Inspired by Relaxation’. Dit tuinmeubelmerk heeft zeer comfortabele Europese ontwerpen met een vleugje Oosterse mystiek. Deze tuinmeubelen staan vanaf het voorjaar 2020 in onze showroom. Uiteraard geen toeval omdat in dat jaar de Olympische Zomerspelen in Tokyo plaats zullen vinden.

Yoi staat voor ‘goed’, goed vertoeven, een beetje Zen met comfortabele en zacht aanvoelende bekleding. Moderne combinaties van materialen zoals, aluminium, rope en teak. Het merk Yoi verkoopt geen korting maar mooie tuinmeubelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De producten en sets hebben een aantrekkelijke consumentenprijs.

U vindt bij Vivaldi XL de complete YOI tuinmeubel collectie in een speciale shop in shop.

Klik hier voor de complete YOI tuinmeubelcollectie.
De lounge- diningsets worden aangevuld met mooie accessoires en sierkussens die het ‘Zen’ gevoel benadrukken.

De YOI tuinmeubel collectie bevat heel veel mooie loungesets waarbij het zitcomfort ongeëvenaard is.

De kussens zijn voorzien van een speciaal soft touch schuim wat een heerlijk, zachte ontspannen gevoel geeft bij het zitten. De stoffen die worden gebruikt in de YOI collectie zijn waterafstotend en voelen zacht aan. Daarnaast zijn de stoffen bijzonder kleurvast.

In de Yoi  tuinmeubel collectie wordt ook gebruik gemaakt van teak hout. Dit mooie materiaal is verwerkt bij de salon- en eettafels.

YOI Tuinmeubelen

YOI Tuinmeubelen