Vivaldi XL Zevenaar

Borek Limone High-dining Table 90cm Teak

Borek Limone High-dining Table 90cm Teak:

 • 90 cm rond
 • 95 cm hoog
 • Teak Hout
 • High Dining

Artikelnr. 7384

1.798,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Borek Limone High-dining Table 90cm Teak

Borek Limone High-dining Table 90cm Teak,

De Borek Limone tafel is compleet uit teakhout vervaardigd en heeft een diameter van 90 cm. Het blad is geplaatst op een driepoot onderstel, zodat er plaats is voor 4 stoelen. Aan deze tafel kunnen bijvoorbeeld de Faye Barstoelen van Borek goed worden geplaatst. Dit is het zogenaamde High-Dining. De zitting op barhoogte voor extra sfeer. Uiteraard met de tafelhoogte hierop aangepast.

Dit model kan met vele verschillende soorten stoelen gecombineerd worden. Ook is het leuk om met verschillende materialen te gaan combineren.

De tuin is tegenwoordig meer dan een plek om tot rust te komen. Het is een volwaardige buitenkamer geworden. Het team van Vivaldi geeft die buitenkamer karakter en brengen het tot leven. Met buitenmeubelen die de woonvertrekken in het huis verbinden met de tuin. Onze passie voor mooie meubelen vertalen wij naar duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met deze collectie.

Bij Vivaldi XL is neen ruim assortiment aanwezig van zowel Borek, Max & Luuk, Yoi en Suns. Dit alles verrassend gemixt in een prachtige showroom van 4000 vierkante meter. Vivaldi geniet vooral bekendheid door de verrassende manier van combineren en presenteren. Onze deskundige ervaren adviseurs zijn u graag van dienst met onze kennis en passie. Tevens kunnen wij u goed adviseren als het gaat om het juiste onderhoud van uw meubelen. Hierdoor hebt u extra lang plezier van uw aankopen en geniet u optimaal van uw tuinmeubelen.

 

Extra informatie

Merk

Borek tuinmeubelen, Max & Luuk By Borek

Artikelnummer

7367, 7384

Afmeting tafel (l x b x h)

90×95 cm

Kleur

Original Teak

Materiaal

Teakhout

Soort

Tuintafel

Type

Bartafel

Vergelijkbare producten

U zou ook kunnen kiezen voor een van de onderstaande vergelijkbare producten!


 • Hartman Bartafel Sophie Yasmani 100x100cm Carbon

  Hartman Bartafel Sophie Yasmani 100x100cm Carbon

  (0)
  1.299,-