Vivaldi XL Zevenaar

Borek tuinmeubelen

Borek tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. De collectie van het merk is bij ons zeer uitgebreid. Borek staat voor topkwaliteit en behoort tot één van de meest vooruitstrevende en innovatieve tuinmeubelmerken van Nederland. In het assortiment vind u loungesets maar ook schitterende tuinsets met tafels in iedere denkbare afmeting. Namen als Eric Kuster, Marcel Wolterinck, Erik Groot en Maarten Olden voorzien Borek van tuinmeubelen met spraakmakende ontwerpen die resulteren in unieke collecties. Wanneer u kiest voor de aanschaf van een tuinmeubel van het merk, dan bent u verzekerd van een perfect afgewerkt meubel dat jaren meegaat. Borek heeft productlijnen die breed zijn opgezet, waardoor er altijd bijpassende accessoires zoals ligbedden, bijzettafeltjes en parasols te vinden zijn. Het mooie assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze showroom om de Borek tuinmeubelen zelf te ervaren. Zo proeft u de sfeer die wij hele dagen voelen en ziet u de prachtige Borek tuinmeubel met hun hoge kwaliteit.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

 • 3 jaar CBW garantie
 • Ruime keuze
 • Grootste beach 7 tuinmeubel collectie van Nederland
 • Ook meubels voor binnenshuis
 • Uit voorraad leverbaar!
 • Iedere zondag geopend
 • Persoonlijk & zeer deskundig advies
borek tuinmeubelen

Soorten Borek tuinmeubelen

Van parasols tot tuinstoelen en van aluminium tot rope materialen. Borek tuinmeubelen vindt u bij Vivaldi in alle soorten en maten. Borek loopt zelfs voorop in het gebruik van innovatie nieuwe materiaalcombinaties. 

 • Aluminium
 • Textiel en Aluminium
 • Belt en rope
 • Keramiek
 • Buiten textiel en aluminium frames
 • Teakhout met rope
 • Teakhout met textiel

Tevens biedt Vivaldi XL een fraaie selectie parasols van Borek aan. Deze parasol zijn prachtig te combineren met alle loungesets, tuinsets en alles materialen die Borek heeft. In onze showroom stelt u uw eigen set samen uit 1001 mogelijkheden. 

Borek tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Borek presenteert ieder jaar vernieuwde tuinmeubellijnen. Deze tuinmeubelen worden ontworpen op basis van vier pijlers: innovatie, stijl, originaliteit en kwaliteit. Dit is ook terug te vinden in de buitenmeubelcollecties. Innovatie en kwaliteit vindt u terug in de keuze voor vernieuwende materialen, zoals Compact, Leisure Tex en Outdoor Fabric Olefin. Die laatste twee materialen worden met name gebruikt in de loungesets van het merk. Beide materialen zijn stoffen die geschikt zijn om het hele seizoen buiten te laten staan. Hiermee is het niet langer nodig om de kussens uit uw tuinmeubelen te halen en op te bergen. Door het zitcomfort van het Leisure Tex en het Outdoor Fabric Olefin zijn kussens immers niet langer nodig. De pijlers stijl en originaliteit worden ook in het Borek meubilair gewaarborgd.

Met Borek tuinmeubelen creëert u sfeer binnenshuis en buitenshuis

Het tuinmeubilair van Borek is te vinden in binnen- én buitenland, dus ook bij Vivaldi XL. Met Borek tuinmeubelen geniet u van het buitenleven zoals u dat wilt. Met een hapje en een drankje met het hele gezin, gezellig met zijn tweetjes of gewoon alleen met een heerlijk leesboek. U kunt het zo gek niet bedenken en Borek heeft dit artikel voor uw tuin. Uw tuin is uw paradijs en volgens Borek moet daar alles aan uw wensen voldoen. Zo kunt u optimaal genieten. Borek biedt verschillende loungesets, tuintafels, tuinstoelen en meer voor in uw tuin. Uw tuin is hét domein om tot rust te komen. Niet gek, dat binnenshuis en buitenshuis steeds meer met elkaar verweven worden. Veel nieuwe items in uw tuin zullen in uw woonkamer ook zeker niet misstaan en natuurlijk andersom. Dat geeft aan hoe hoog de lat ligt in uitstraling en kwaliteit bij Borek.

Ik koop tuinmeubelen van Borek bij de specialist

Ervaar het luxe buitenleven met de tuinmeubelen van Borek. Deze koopt u in de ruime showroom van Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Hier kunt u veel inspiratie opdoen voor meubelen van dit merk en alle andere merken die Vivaldi XL aanbiedt. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Onze tuinmeubelspecialisten geven u altijd een passend advies. Wilt u meer weten over het merk, de producten en de mogelijkheden? Altijd advies op maat! 

Bekijk hier alle Borek tuinmeubelen