Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar
Maak hier je afspraak voor onze showroom!
Klik hier voor meer informatie

Borek tuinmeubelen

Borek tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. De collectie van het merk is bij ons zeer uitgebreid. Borek staat voor topkwaliteit en behoort tot één van de meest vooruitstrevende en innovatieve tuinmeubelmerken van Nederland. In het assortiment vind u loungesets maar ook schitterende tuinsets met tafels in iedere denkbare afmeting. Namen als Eric Kuster, Marcel Wolterinck, Erik Groot en Maarten Olden voorzien Borek van tuinmeubelen met spraakmakende ontwerpen die resulteren in unieke collecties. Wanneer u kiest voor de aanschaf van een tuinmeubel van het merk, dan bent u verzekerd van een perfect afgewerkt meubel dat jaren meegaat. Borek heeft productlijnen die breed zijn opgezet, waardoor er altijd bijpassende accessoires zoals ligbedden, bijzettafeltjes en parasols te vinden zijn. Het mooie assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Borek tuinmeubelen zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
borek tuinmeubelen

Borek tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Borek presenteert ieder jaar vernieuwde tuinmeubellijnen. Deze tuinmeubelen worden ontworpen op basis van vier pijlers: innovatie, stijl, originaliteit en kwaliteit. Dit is ook terug te vinden in de buitenmeubelcollecties. Innovatie en kwaliteit vindt u terug in de keuze voor vernieuwende materialen, zoals Compact, Leisure Tex en Outdoor Fabric Olefin. Die laatste twee materialen worden met name gebruikt in de loungesets van het merk. Beide materialen zijn stoffen die geschikt zijn om het hele seizoen buiten te laten staan. Hiermee is het niet langer nodig om de kussens uit uw tuinmeubelen te halen en op te bergen. Door het zitcomfort van het Leisure Tex en het Outdoor Fabric Olefin zijn kussens immers niet langer nodig. De pijlers stijl en originaliteit worden ook in het Borek meubilair gewaarborgd.

Ik koop tuinmeubelen van Borek bij de specialist

Ervaar het luxe buitenleven met de tuinmeubelen van Borek. Deze koopt u in de ruime showroom van Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Hier kunt u veel inspiratie opdoen voor meubelen van dit merk. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Wilt u meer weten over het merk, de producten en de mogelijkheden? Onze medewerkers geven u graag advies op maat.

Bekijk hier alle Borek tuinmeubelen