Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Eettafel Farmland 240×100 cm

Henders en Hazel Eettafel Farmland 240×100 cm:

 • Eiken en eikenfineer
 • 240x100x77 cm
 • Verkrijgbaar in 3 afmetingen

Artikelnr.

Oorspronkelijke prijs was: €1.299,-.Huidige prijs is: €1.199,-.U bespaart: 100,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Eettafel Farmland 240×100 cm

Henders en Hazel Eettafel Farmland 240×100 cm,

Farmland

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit voornamelijk eikenhout en eikenhout fineer. Eiken is een bijzonder duurzame hard- houtsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen geven eikenhout een zeer authentieke maar ook een natuurlijke uitstraling. Zeer rustiek eikenhout fineer met deels opgevulde noesten en scheuren in donkere accentkleur.

Eikenhout groeit voornamelijk in Noord- en Oost Europa waar het ook onder streng toezicht van de overheden uit duurzaam beheerde bossen wordt verkregen. In uw meubel zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board en MDF gelakte delen wat dus milieu- en gewichtsbesparend is en tevens een sterke constructie geeft. Enkele interne delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. Beide zijn afgedekt met fineer teneinde een mooie structuur en een optimaal gebruik van de bomen te verkrijgen en het milieu te besparen. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan. Het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan.

Eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

In de collectie van Henders & Hazel vindt u een ruime collectie woonprogamma’s in diverse stijlen en kleurstellingen.  Een groot deel hiervan is binnen circa 10 werkdagen leverbaar.  Tevens heeft dit merk een zogenaamde Choices meubelen. Deze gestoffeerde eetkamerstoelen, fauteuils en banken kunt u in alle stof- en leersoorten bestellen. Bij diverse items  heeft u ook de keuze uit diverse onderstellen, opties als een elektrische verstelling en verschillende schuimsoorten en veringen.

Naast het merk Henders & Hazel vindt u bij Vivaldi XL een ruim assortiment meubelen van diverse merken zoals: Het Anker, Koopman. Eleonora, Byboo, Easysofa, Seven, DTP en Urban Sofa.

In onze showroom van 4000m2 wordt u aangenaam verrast door de eigentijdse presentatie en de unieke mix van de diverse merken. Onze deskundige adviseurs zijn u graag van dienst om u te adviseren bij de vele keuzes.

Extra informatie

Materiaal

Eiken, Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel

Afmeting (l x b x d)

77x240x100 cm

Artikelnummer

39616

Vergelijkbare producten

U zou ook kunnen kiezen voor een van de onderstaande vergelijkbare producten!


 • Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180x100 cm
  Snel leverbaar!

  Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180×100 cm

  (0)
  Oorspronkelijke prijs was: €1.099,-.Huidige prijs is: €999,-.U bespaart: 100,-
 • Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 210x100 cm

  Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 210×100 cm

  (0)
  Oorspronkelijke prijs was: €1.199,-.Huidige prijs is: €1.099,-.U bespaart: 100,-