Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180×100 cm

Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180×100 cm:

  • Eiken en eikenfineer
  • 180x100x77 cm
  • Verkrijgbaar in 3 afmetingen
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: week 52-week 02
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180×100 cm

Henders en Hazel Eetkamertafel Farmland 180×100 cm,

Deze eetkamertafel uit de Farmland collectie van Henders & Hazel mag gezien worden. De warme kleur van het houten tafelblad in combinatie met het metalen onderstel vormt een spannende combinatie. Een opvallend design in een stoer jasje. De eetkamertafel is in 3 maten verkrijgbaar.

Farmland

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit voornamelijk eikenhout en eikenhoutfineer. Eiken is een bijzonder duurzame hard- houtsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen alsmede wisselende kleur en fijne touch geven eikenhout een zeer authentieke, natuurlijke uitstraling. Zeer rustiek eikenhout fineer met deels opgevulde noesten en scheuren in donkere accentkleur. Eikenhout groeit voornamelijk in Noord- en Oost Europa waar het onder streng toezicht van de over- heden uit duurzaam beheerde bossen wordt verkregen. In uw meubel zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board en MDF gelakte delen wat milieu- en gewichtsbesparend is en een sterke constructie geeft. Enkele interne delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. MDF en spaanplaat zijn geperste en sterke plaatmaterialen die op een speciale wijze verlijmd worden uit fijne houtvezel. Beide zijn afgedekt met fineer teneinde een mooie structuur en een optimaal gebruik van de bomen te verkrijgen, en het milieu te besparen. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan. De kleurmix is uniek en kan tussen de meubelen van dit programma onderling iets verschillen.

Eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

Extra informatie

Materiaal

Eiken, Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Eettafel

Type

Eetkamertafel

Afmeting (l x b x d)

77x180x100 cm

Artikelnummer

39614

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl