Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Galway 2,5 zits

Galway Henders en Hazel 2,5 zits

  • Getoonde prijs is de vanaf prijs in stofgroep 0
  • Standaard met Supreme Foam
  • Meer dan 200 stoffen en kleuren
Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 45065

Vanaf1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Galway 2,5 zits

De Henders en Hazel Galway 2,5 zits is een moderne en tijdloze bank binnen de collectie van Henders en Hazel. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk, je kan kiezen uit diverse vullingen voor de zitting. En niet geheel onbelangrijk, de bank heeft een aantrekkelijke prijs.

Stel samen

De bank Galway heeft meerdere elementen waardoor je de bank naar wens kunt samen stellen. Zoals afgebeeld zie je de 2,5 zits bank, maar is daarnaast ook leverbaar als 2 en 3 zits bank. De bank wordt standaard geleverd met supreme foam en wordt, tegen meerprijs, geleverd met pocket comfort of met pocket comfort +. Zodra de opstelling bepaald is, wordt er gekeken naar de bekleding van de bank. Er zijn vele stoffen en kleuren mogelijk, van stoere geweven stoffen tot velours.

Diverse elementen

De getoonde bank is 204 cm breed en 94 cm diep. Ben je toch op zoek naar een hoekbank of een 3 zits met longchair? Kijk dan eens verder bij deze bank, de diverse elementen staat ook eventueel elders vermeld op onze website.

Zelf komen ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom en probeer de bank zelf uit. Onze verkoopadviseurs staan voor je om je te helpen bij advies en bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

89 x 204 x 94 cm

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf, Groen

Materiaal

Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

2,5 zits bank, 2,5-Zitsbank

Zithoogte

48 cm