Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Galway 3 zits met longchair

Galway Henders en Hazel 3 zits met longchair

  • Getoonde prijs is voor de combinatie in stofgroep 0
  • Standaard met Supreme Foam
  • Meer dan 200 stoffen en kleuren

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr. 45083

Vanaf 1.199,-U bespaart: 100,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Galway 3 zits met longchair

De Henders en Hazel Galway 3 zits met longchair is een van onze favorieten binnen de collectie van Henders en Hazel. Een comfortabele zit, vele mogelijkheden en een vriendelijke prijs.

Stel samen

De bank Galway heeft meerdere elementen waardoor je de bank naar wens kunt samen stellen. Zoals afgebeeld zie je de 3 zits + longchair rechts. Het mooie van deze opstelling is dat de longchair ook links te plaatsen is. We spreken hier namelijk over een losse 3 zits bank met een totale breedte van 255 cm. De longchair wordt gecreëerd door de losse hocker links of rechts voor de bank te plaatsen. De bank wordt standaard geleverd met supreme foam en wordt, tegen meerprijs, geleverd met pocket comfort of met pocket comfort +. Zodra de opstelling bepaald is, wordt er gekeken naar de bekleding van de bank. Er zijn vele stoffen en kleuren mogelijk, van stoere geweven stoffen tot velours. Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze showroom beschikt over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Diverse elementen

De opstelling zoals getoond heeft een totale breedte van 255 cm en is 153 cm diep. Ben je toch op zoek naar een losse bank of een 3 zits met ottomane? Kijk dan eens verder bij deze bank, de diverse elementen staat ook eventueel elders vermeld op onze website.

Zelf komen ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom en probeer de bank zelf uit. Onze verkoopadviseurs staan voor je om je te helpen bij advies en bij vragen.

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

3 Zitplaatsen, 4 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

89 x 255 x 153 cm

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf, Groen

Materiaal

Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

Zitcombinatie met longchair

Zithoogte

48 cm