Vivaldi XL Zevenaar

Goedkope tuinmeubelen

Goedkope tuinmeubelen kopen? Dat doe je vanzelfsprekend bij Vivaldi XL in Zevenaar. Je kunt bij ons namelijk terecht voor een tuinmeubelcollectie die uniek en onderscheidend in Nederland genoemd mag worden. Diversiteit, originaliteit en kwaliteit staan centraal binnen deze collectie. In onze adembenemende showroom van 4000 m² vind je een assortiment tuinmeubelen welke passie en comfort uitstralen. En deze meubelen voor in jouw tuin zijn ook nog eens allemaal ‘value for money’. Erg betaalbaar dus. Bij ons vind je onder meer de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Prettig voor jou om te weten is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Maar ook voor buitenmeubelen van merken als Suns, Studio 20, Hartman en Borek kun je bij ons terecht. Goedkope tuinmeubelen koop je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste tuinmeubelen. Lees hier de voordelen:

  • Grootste en meest onderscheidende tuinmeubelcollectie
  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
goedkope tuinmeubelen

Goedkope tuinmeubelen kopen bij Vivaldi XL

Wij hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in jouw tuin in het assortiment. Deze bieden wij ook nog eens tegen erg aantrekkelijke prijzen aan. Geniet ook van het buitenleven en breng een bezoek aan showroom in Zevenaar, nabij Duiven en Arnhem, om deze doordachte en uitgebreide collectie te bewonderen. Vivaldi XL is een tuinmeubelwinkel waar passie en het oog voor detail & stijl vanaf spat. Bij onze adviseurs staan oprechte deskundigheid, directe service en persoonlijke beleving hoog in het vaandel. Ze denken oprecht met je mee en helpen je een weloverwogen keuze te maken in het grote aanbod tuinmeubelen. Breng daarom snel een bezoek aan onze winkel om ons prachtige assortiment aan woon- en tuinmeubelbeleving te bekijken. Al onze goedkope tuinmeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop mijn goedkope tuinmeubelen bij de specialist

Goedkope tuinmeubelen koop je dus bij Vivaldi XL. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in jouw tuin. In onze prachtige showroom vind je een groot assortiment tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit voor de beste prijs. Vivaldi XL biedt ontelbare betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. In allerlei stijlen en evenzoveel materiaal keuzes.

Bekijk hier onze tuinmeubelen