Vivaldi XL Zevenaar

Trendy tuinmeubelen

Trendy tuinmeubelen vormen een belangrijk element in uw tuin. Wanneer er een aangenaam zonnetje staat of tijdens heerlijke zomerdagen- en avonden, brengen we veel tijd door in onze tuin. Comfortabele en moderne tuinmeubelen zijn dan een absolute must. Vivaldi XL in Zevenaar heeft de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze showroom vindt u een assortiment tuin meubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Wij hebben de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Prettig te weten is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit tuinmeubellabel. Maar ook voor Suns, Studio 20, Hartman, Nardi en Max & Luuk kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u de toplabels Borek en Applebee. De mooiste trendy tuinmeubelen van de allerhoogste kwaliteit en tegen de beste prijzen koopt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie trendy tuinmeubelen
trendy tuinmeubelen

Trendy tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Koop de meest trendy tuinmeubelen bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Al onze meubelen voor in de tuin zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Naast een excellente kwaliteit, kunt u steeds rekenen op een uniek design. Naast het design van de tuinmeubelen, spelen ook het comfort en de prijs een cruciale rol. Bij ons wordt er rekening gehouden met al deze facetten. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Onze adviseurs hebben serieuze vakkennis, denken oprecht met u mee en helpen u een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod op het gebied van tuinmeubelen. Kortom; u kunt bij Vivaldi XL terecht voor het beste assortiment tuinmeubels voor de beste prijs, het beste verkoopteam en het beste serviceteam.

Ik koop mijn trendy tuinmeubel bij de specialist

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tuinmeubelen. In onze prachtige showroom van 4000 m2 in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen van trendy meubelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tuinmeubelen uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze trendy tuinmeubelen