Vivaldi XL Zevenaar

Zweefparasols

Zweefparasols zijn modellen waarvan de mast aan de zijkant staat in plaats standaard in het midden. Het voordeel van zo’n parasol is dat de mast niet meer in het schaduwvlak staat. Het is dus ideaal voor boven een tuinset, eettafel of ligbed. Een ander groot voordeel is de draaibaarheid van de parasol. Op een eenvoudige wijze kunt u uw parasol draaien wanneer de zon zich verplaatst. Zo heeft u altijd schaduw. De mooiste zweefparasol koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie parasols van de merken Beach 7 en Borek. Deze parasols beschermen u goed tegen de zon. Uiteraard zijn deze parasols in diverse kleuren verkrijgbaar, passend bij de kussens van de meubelen. De parasols zijn er zowel in ronde, vierkante of rechthoekige vorm. De mooiste zweefparasols koopt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie zweefparasols
Beach 7 Zweefparasols Paros 300x420cm Ovaal Coral Sand

Zweefparasols koopt u bij Vivaldi XL

Zweefparasols zijn de nieuwste trend op het gebied van parasols. De vrijstaande parasols zijn er van verschillende merken, maten en uitvoeringen. Wij leveren de zweefparasol inclusief kruisvoet. Hiermee staat de parasol gelijk stevig. Met een zwevende parasol beschikt u altijd over een heerlijke plek in de schaduw. De parasol beschikt over een verstelbare kap en draaimechanisme. Op deze manier beschermt de parasol tegen de hoog- en laagstaande zon. Een ander voordeel is dat ze eenvoudig te verstellen en niet zwaar in gebruik zijn. Voor de bescherming van de parasol adviseren wij een passende beschermhoes. Het assortiment parasols is bij Vivaldi XL is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom van 4000 m² om inspiratie op te doen en de zweefparasols zelf te ervaren.

Ik koop mijn zweefparasol bij de specialist

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tuinmeubelen en accessoires zoals zweefparasols. In ons assortiment vindt u een parasol in zowel ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Komt u eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Onze ervaren medewerkers nemen alle tijd voor u en geven een advies op maat.

Bekijk hier onze zweefparasols