Vivaldi XL Zevenaar

Zuiver meubelen

Zuiver meubelen voor in uw interieur kopen? Dat doet u natuurlijk bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben een zeer ruim, wisselend assortiment van dit Nederlandse label. Het woonmerk is puur, functioneel en laat in de stoelen, kasten, tafels, verlichting en accessoires invloeden vanuit de hele wereld terugkomen. Het label is vooral gericht op de Scandinavische stijl, wat terug te zien is in de diverse meubels. De collectie is dus verrassend, eigentijds, stoer en ook nog eens prettig geprijsd! Veel verkochte items van het merk zijn de OMG & Doulton stoel, de Mo tafel en Jake bank. Wij kunnen een aantrekkelijk prijsvoorstel hanteren bij afname van meerdere items. Brengt u dus eens een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen voor het merk. Bij ons vindt u dus de mooiste Zuiver meubelen die iedereen aansprekend zal vinden.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
zuiver meubelen

Zuiver meubelen kopen bij Vivaldi XL

Zuiver meubels zijn dus betaalbaar en puur. Het Nederlandse merk, opgericht in 1988, staat garant voor een modern en eerlijk design. De hoogwaardige collectie van het label, bestaande uit eetkamertafels, stoelen, lampen, bijzettafels en accessoires, is verrassend, eigentijds, zonder ‘poespas’ en stoer. Het motto van Vivaldi XL is: ‘Een item van het label mag niet ontbreken in een inspirerend interieur.’ Daarom zijn veel items van het label bij Vivaldi XL geprijsd met het predicaat ‘Actieprijs’! Bezoekt u snel onze showroom van 4000 vierkante meter in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, om inspiratie op te doen. Bij ons vindt u de artikelen van Zuiver van de beste kwaliteit. De prachtige pure meubelen hebben een functioneel design en blijven jarenlang mooi. Creëer sfeer binnen uw interieur met de prachtige handgemaakte kussens en warme vloerkleden.

Ik koop mijn Zuiver meubelen bij de specialist

De mooiste meubels van Zuiver koopt u dus bij Vivaldi XL. Al meer dan 25 jaar zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in uw interieur. In onze prachtige showroom vindt u een assortiment meubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze Zuiver meubelen