Vivaldi XL Zevenaar

Zuiver

Zuiver is een Nederlands interieurmerk met een ruime collectie meubels, verlichting en accessoires. Het label biedt alles wat u in huis nodig heeft om heerlijk te kunnen wonen. Het merk staat garant voor modern en eerlijk design. De collectie van het label is verrassend, eigentijds, zonder ‘poespas’, stoer en vooral prettig geprijsd. Uiteraard is dit interieurmerk bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, te verkrijgen. In onze prachtige showroom van 4000 m² kunt u terecht voor de mooiste collectie van het merk. Het motto van Vivaldi XL is: ‘Een item van Zuiver mag niet ontbreken in een inspirerend interieur.’ Daarom zijn veel items van het label Zuiver bij Vivaldi XL geprijsd met het predicaat ‘Actieprijs’! Ons volledige assortiment is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Zuiver collectie zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie Zuiver tuinmeubelen
zuiver

Zuiver stoelen, tafels en decoratie koopt u bij Vivaldi XL

Het interieurmerk staat voor een collectie betaalbare interieurproducten met een geheel eigen stijl. Alle producten van het label worden door het eigen designteam ontworpen en hebben de typische Zuiver twist: origineel, een beetje eigenwijs én volgens de laatste woontrends. Het is dus een merk om in de gaten te houden. Want het designteam zorgt constant voor betaalbare aanvulling op de trendy collectie die altijd bol staat van kleur en durf. De mooiste artikelen van het merk vindt u bij Vivaldi XL. Vanzelfsprekend bieden deze artikelen aan tegen de beste prijs. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn Zuiver artikel bij de specialist

De prachtigste meubels, verlichting en accessoires van het Nederlandse merk vindt u bij Vivaldi XL. De collectie van het merk is bij ons altijd up-to-date en aangevuld met de nieuwste producten. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier de Zuiver collectie