Vivaldi XL Zevenaar

Woonmeubels

Woonmeubels kopen? Als u op zoek bent naar meubels passend bij uw interieur of juist zoekt naar maatwerk voor die lastige hoek, moet u absoluut een bezoek brengen aan de uitgebreide showroom van Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan inspirerend, afwisselend en eigentijds meubilair. Van luxe design tot landelijk en klassiek. Voor werkelijk elke stijl en ieder budget hebben wij een woonmeubel dat bij u past. De woonmeubelen zijn volgens de laatste trends en geven echt het woongevoel. Breng dus snel een bezoek onze showroom van 4000 m2 om deze meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in huis te bewonderen en raak geïnspireerd. Er zit namelijk altijd iets voor u tussen. De mooiste woonmeubels tegen de beste prijs koopt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste woonmeubelen. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels Duiven
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
Woonmeubels

Woonmeubels kopen bij Vivaldi XL

Wilt u graag een houten kast voor in uw keuken of een moderne salontafel voor in de woonkamer? Bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, slaagt u altijd. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van woonmeubelen. Bij ons kunt u terecht voor stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, industrieel of wat meer classy meubelen. Uiteraard van de hoogste kwaliteit. Zo is er in onze showroom altijd een prominente plek voor topmerken als Dutchbone, Zuiver, Henders & Hazel, D-Bhodi en Vivaldi Specials. Wij hebben meer dan 1000 betaalbare meubelsets in ons assortiment, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Komt u dus eens langs in onze uitgebreide showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels.

Ik koop mijn woonmeubels bij de specialist

Bij ons kunt u eindeloos inspiratie opdoen bij de woonmeubelcollectie. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij u een passie voor wonen. Komt u dus eens langs in onze showroom met volop woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een advies op maat over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze woonmeubels