Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

B&B Outdoor Linde Hoekelement

B&B Outdoor Linde Hoekelement :

  • Nederlands fabricaat
  • Beste kwaliteit
  • Weerbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • in alle kleurcombinaties mogelijk
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

1.249,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: circa 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

B&B Outdoor Linde Hoekelement

B&B Outdoor Linde Hoekelement,

Een geweldig zitcomfort zorgt ervoor dat je samen met vrienden en familie heerlijk kunt genieten in jouw buitenverblijf. Deze serie kan tevens tegen een regenbui. Even nadrogen met een droge doek en je kunt er gewoon weer op zitten. Samen met de elementen hocker, 2-zits, een zits en/of lounger kan een mooie tuinmeubel set worden gevormd. Natuurlijk volledig ingevuld naar uw eigen wens en kleurkeuze.

Invloed van zoute zeelucht

Model Linde is ook verkrijgbaar zonder RVS elementen, zodat het B&B Outdoor meubel ook geschikt is voor buitenverblijven in de buurt van de zee. De greep op de rug vervalt en de poten worden vervangen door kunststof. Model Zee is verkrijgbaar in dezelfde modellen als model Linde, alleen is model Zee niet verrijdbaar. (prijs 1029,-)

 In de product galerij vindt u dan ook enkele voorbeelden van combinaties en mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit om langs te komen bij Vivaldi XL in Zevenaar zodat wij u alle mogelijkheden kunnen laten zien! Graag berekenen we voor u een scherpe set combinatieprijs!
Naast dit merk vindt u bij Vivaldi XL nog veel andere merken tuinmeubelen. O.a. Yoi, Borek, Max & luuk Suns en Bon Dia. Ook in deze collecties zijn er veel comfortabele series voor handen.
In onze showroom van 4000 vierkant worden deze tuimeubelen op een verrassende manier gepresenteerd. laat u adviseren en inspireren door onze deskundige en ervaren adviseurs.

Extra informatie

Merk

B&B Outdoor

Materiaal

Outdoor textiel

Afmeting (l x b x d)

HXBXD 80x86x86 cm

Zithoogte

40cm

Zitdiepte

60 cm

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl