Vivaldi XL Zevenaar

Madison Zitkussen Wicker Universeel 48×48 cm Panama Sage

Madison Zitkussen Wicker Universeel 48×48 cm Panama Sage :

  • Katoen
  • 48×48 cm
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

15,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Madison Zitkussen Wicker Universeel 48×48 cm Panama Sage

Madison Zitkussen Wicker Universeel 48×48 cm Panama Sage ,

Het kussen Wicker Universeel 48×48 cm Panama Sage is een universeel zitkussen voor in een wicker-stoel. Of voor elke andere stoel met een afmeting van de zitting van circa 48×48 cm.

in deze serie kussens zijn veel items verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld bankkussens in de maten 120, 150 en 180 cm breed. Tevens zijn er in deze serie kussens voor een ligbed en deckchair verkrijgbaar.

De vulling is gemaakt van een zeer veerkrachtig materiaal, voelt natuurlijk aan en blijft in vorm, ook bij langdurig gebruik. Madison kussens laten zich gemakkelijk reinigen. Was echter altijd met de hand. Grote vlekken op kussens moet je direct met een spons of zachte borstel verwijderen.

De panama serie is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.  In de product galerij vindt u enkele voorbeelden van de kleuren die verkrijgbaar zijn.

Tevens heeft Vivaldi XL een uitgebreid assortiment kussens van het merk Hartman. Deze producten zijn ook op onze site en in de winkel te bekijken.

In de showroom van 4000m2 is een groot assortiment tuinmeubelen aanwezig van onder andere de merken; Yoi, Suns, Hartman, Nardi, Apple Bee, Max & Luuk en Borek.

In een inspirerende showroom met een verrassende mix van merken en producten zijn onze deskundige adviseurs u graag van dienst. Met de jarenlange ervaring kunnen wij in samenspraak unieke combinaties bespreken.

In onze showroom staan verschillende set opstellingen gepresenteerd. Kom dus eens langs en laat u ook verrassen!

Extra informatie

Merk

Madison tuinkussens

Kleur

Groen

Afmeting (l x b x d)

50 x 50 cm

Type

Zitkussen

Materiaal

Polyester