Vivaldi XL Zevenaar

Max & Luuk Brad Sidetable Fiberglass

Max & Luuk Brad Sidetable Fiberglass:

  • Fiberglass
  • In 3 kleuren/vormen leverbaar
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. M 4118

349,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Max & Luuk Brad Sidetable Fiberglass

Max & Luuk Brad Sidetable Fiberglass,

Het is de trend om de woonkamer te verlengen naar het buitengedeelte van huis. Hier horen items bij zoals verlichting en natuurlijk comfortabele meubelen.

Daarnaast heeft Max & luuk de Brad, Axel en Connor ontworpen, een trendy bijzettafel. Deze tafels gemaakt van sterk Fiberglass zijn er 3 soorten en kleuren. Mooi als decoratie, ideaal als extra zitplaats, of tafel nast uw loungechair.

Dit item is in 3 verschillende kleuren/vormen leverbaar. In de product galerij vindt u hier enkele voorbeelden van.

Een huis met een tuin, hoe heerlijk is dat! Een tuin voor je groene vingers, om in te luieren, om uit en in te eten of om mee te pronken. Een tuin met een patio om oneindig te ontspannen; een buitenkamer waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek. Zodra de eerste zonnestralen zich na de winter aankondigen, wil iedereen naar buiten! met onder ander het merk Max & Luuk proberen wij dát gevoel vast te leggen. Het gevoel van vrijheid, genieten en zorgeloosheid.

Voor Max & Luuk hebben we zorgeloosheid en ontspanning vastgelegd in de nieuwste collectie: met elementen die de frisse uitstraling en de unieke stijl dragen.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom van Vivaldi XL te bezoeken. In de productgalerije vindt u enkele voorbeelden van set combinaties die mogelijk zijn. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u ook verassen door het ruime aanbod! Naast het merk Max & Luuk vindt u hier een ruime collectie van onder ander de merken; Yoi, Suns, Hartman, Nardi Garden Impressions, Borek en Bon Dia.

 

Extra informatie

Kleur

Cemento wit

Materiaal

Fiberglass

Merk

Max & Luuk By Borek

Soort

poef

Type

Bijzettafel

Artikelnummer

M 4118