Vivaldi XL Zevenaar

Cosi Gashaard Cosivista 120

Cosi Gashaard Cosivista 120:

  • Leverbaar in 2 afmetingen
  • Aluminium
  • 120x89x45 cm
  • Incl. drukregelaar, houtblokken, lavastenen en batterij voor ontsteker
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 5980270

1.549,-

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Cosi Gashaard Cosivista 120

Cosi Gashaard Cosivista 120,

Een nieuwe verrassende toevoeging aan de Cosi collectie is de Cosivista serie. De Cosivista 120 is een unieke vrijstaande gashaard, waar je doorheen kan kijken. Deze haard is namelijk voorzien van twee grote glazen wanden. Met deze brede haard van 120 cm kan jij de ruimte in jouw tuin of onder de overkapping in verschillende ruimtes indelen. Zet hem bijvoorbeeld tussen jouw lounge set en buitenkeuken. Zo maak je de tuin vanuit verschillende hoeken sfeervol en gezellig. Er word bij dit model ook nog een achterplaat geleverd zodat je 1 kant dicht kan maken.

Ook is de Cosivista 120 een sfeermaker en aangename warmtebron voor in horecagelegenheden. De gasten worden aangetrokken door de mooie vlam en de mogelijkheid door de haard heen te kijken. zet de Vista 120 bijvoorbeeld op het terras tussen de tafels, zodat de gasten kunnen genieten van een fijne warmte en een gezellige vlam.

De gashaard wordt geleverd inclusief drukregelaar, houtblokken, lavastenen, achterplaat en een batterij voor de elektrische ontsteker. Kortom, alleen nog een gasfles aanschaffen en de haard is klaar voor gebruik.

De Cosivista serie is inmiddels uitgebreid. Naast het model van 120 cm is er ook een grotere versie verkrijgbaar van 160 cm. Dit model is uitermate geschikt voor de grotere terrassen.

Extra informatie

Merk

Cosi buitenhaarden

Artikelnummer

5980270

Materiaal

Aluminium

Kleur

Zwart

Afmeting (l x b x d)

89x120x45 cm

Soort

Gashaard

Type

Buitenhaard