Vivaldi XL Zevenaar

Madison Parasolvoet 40 Kg

Madison Parasolvoet 40 Kg :

  • Deze voet is voorzien van wielen voor makkelijk verplaatsen.
  • Met handvat
  • Incl. diverse Adapters voor verschillende mast diktes.
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

109,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Madison Parasolvoet 40 Kg

Madison Parasolvoet 40 Kg, (let op ; bij dit artikel is er een transporttoeslag van toepassing)

Met de Madison parasolvoet 40 kg kan je je mooiste parasol een plekje op het terras geven. De parasolvoet heeft een gewicht van 40 kg en is gemaakt van beton. De voet is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot 50 millimeter en is stevig genoeg om parasols met een diameter tot 400 centimeter te dragen. Deze betonnen voet is duurzaam en tevens ook stabiel.

Tevens is de parasolvoet voorzien van wieltjes en een handvat waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor kan je de parasol altijd op het beste plekje op het terras neerzetten.

De Madison Parasolvoet 60 KG  is geschikt voor parasols van 300 cm tot 400 cm rond of 300 x 300 vierkant. Deze voet is eenvoudig te verplaatsen door de wielen en het uitschuifbare handvat. Ook is er een dubbele sluiting op de mast aanwezig waardoor de parasol altijd recht staat. De extra adapters zorgen ervoor dat parasols met diverse buismaten altijd strak in de buis worden opgesloten. In de collectie van Vivaldi XL vindt u meerdere parasolvoeten in diverse gewichten waardoor er voor elk type en maat parasol een passende voet beschikbaar is.

U vindt in onze showroom en op onze website een uitgebreide collectie voeten en parasols in alle kleuren en maten.

Tevens zijn er in ons assortiment een groot aantal vrijhangende parasols aanwezig. Verkrijgbaar in veel maten en kleuren. Nieuw is de parasol Challenger van Platinum in de maat 350×260 cm. Een zeer praktische rechthoek, die ook nog meervoudig kantelbaar is. Daardoor creëert deze parsasol altijd voldoende schaduw op uw terras. De parasols zijn in diverse kwaliteiten aanwezig. De mogelijkheid en kwaliteit van het doek bepalen de prijs. Tevens speelt de zwaarte van het frame hierbij een rol. Kortom voor elk wat wils. Laat u daarom verassen door onze enorme keuze.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

45×45 cm

Merk

Madison

Materiaal

Beton

Type

Parasolvoet