Vivaldi XL Zevenaar

Aerocover 7941 loungesethoes hoekset XL Trapeze hoek L-Vorm 255x255x100x70 cm

Aerocover loungesethoes hoekset XL Trapeze hoek L-Vorm 255x255x100x70 cm:

  • Ademend
  • Uitgebreid assortiment
  •  verlengd de levensduur van uw tuinset
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

112,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Aerocover 7941 loungesethoes hoekset XL Trapeze hoek L-Vorm 255x255x100x70 cm

Aerocover 7941 loungesethoes hoekset XL Trapeze hoek L-Vorm 255x255x100x70 cm,

De Aerocover tuinmeubelhoes is een ademende tuinmeubelhoes. De hoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen. Ook houdt u uw tuinmeubel als nieuw met deze beschermhoezen. Voor uw tuinset bieden wij een ruim assortiment hoezen voor tuinsets, stapelstoelen, loungesets en parasols. De tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van ripstop polyester voorzien van een ademend membraam.

Ademende Loungesethoes Berg uw kussens niet telkens op in uw schuur na een gezellige avond, maar trek er gewoon snel een Aerocover ademende hoes overheen! Voor uw loungeset bieden wij een ruim assortiment hoezen in verschillende maten en vormen. Gebruik voor een hoekset bijvoorbeeld een L-vorm loungehoes of hoek loungeset hoes.

In deze range zijn er tevens hoezen voor parasols beschikbaarDe parasol is bijvoorbeeld een van de belangrijkste tuinartikelen om goed te beschermen met een parasolhoes. De parasol wordt dus beschermt tegen vuil en verkleuring en ook schimmelvorming. Dit is een van de meeste gehoorde klachten bij parasols. Het assortiment biedt parasolhoezen voor bijna alle parasols en speciale zweefparasol hoezen.  Voor een ruim assortiment bent u dus aan het juiste adres bij Vivaldi XL Zevenaar. Tevens is een assortiment hoezen van Outdoorcovers verkrijgbaar. Deze hoezen zijn voordeliger maar niet ademend zoals de hoezen van Aerocover. Deze hoezen zijn ook in diverse maten verkrijgbaar en zijn tevens in onze winkel en webshop te vinden. De juiste afmeting van uw hoes is uiteraard afhankelijk van de afmeting en de wijze van opstellen van uw tuinset. Onze medewerkers adviseren uw graag omtrent de juiste maat.

 

Extra informatie

Merk

Aerocover beschermhoezen

Afmeting tafel (l x b x h)

255x255x100xH70 cm

Kleur

Grijs

Soort

Loungesethoes

Type

Loungesethoes

Artikelnummer

7941