Plan hier uw showroom bezoek!

Vivaldi XL Zevenaar
Plan hier uw gegarandeerde showroom afspraak! Ook beperkt zonder afspraak mogelijk
Sale button

Henders en Hazel Salontafel Pedro

Henders en Hazel Salontafel Pedro:

  • Eiken en eiken fineer
  • Uitgebreid meubelprogramma
  • 90x80x38 cm
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

179,-U bespaart: 170,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

  • 2 jaar CBW garantie
  • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Salontafel Pedro

Henders en Hazel Salontafel Pedro,

Eiken hout

De moderne salontafel uit de Pedro collectie van Henders & Hazel heeft een trendy design. Het meest opvallende aan deze tafel is het ontwerp van de tafelpoot en de mix van materialen. Eiken, eikenfineer en metaal vormen de basis voor deze hippe salontafel.

Eigenschappen

Het voor je meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Je meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

Snelle levertijd

Deze salontafel is snel leverbaar. Dit betekent dat je deze tafel al met 3 weken in huis kan hebben. Gelukkig geldt dit niet alleen voor dit item maar ook voor de rest van de Pedro serie. Deze uitgebreide serie heeft vele mogelijkheden. Bezoek onze showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat u ook verassen!

Extra informatie

Materiaal

Eiken

Merk

Henders & Hazel

Soort

salontafel

Type

Salontafel

Kleur

Naturel

Afmeting (l x b x d)

38x90x80 cm

Artikelnummer

39689

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl