Vivaldi XL Zevenaar
Sale zomer 2023

Henders en Hazel Cordoba 3,5 zits showroommodel

Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr.

Oorspronkelijke prijs was: €1.949,-.Huidige prijs is: €799,-.U bespaart: 1.150,-

Beschikbaarheid: Direct leverbaar
Verwachte levertijd: Gratis bezorgd vanaf €250,- in circa 4-6 werkdagen.
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.
Bezorgen: Bezorgkosten voor dit artikel bedragen €50,-.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Cordoba 3,5 zits showroommodel

De Henders en Hazel Cordoba 3,5 zits showroommodel is uitgevoerd in de stof Vito Burgundy Red. De bank is uitgevoerd met pocket + memoryfoam en heeft een designpoot. De breedte van de bank is 238 cm en is 91 cm diep. Betreft ons laatste showroommodel, per direct leverbaar.

Bij Vivaldi XL wisselen we regelmatig de collectie. Om actueel, vernieuwend en onderscheidend te zijn en blijven nemen we regelmatig afscheid van meubelen uit onze showroom. Deze showroommodellen zijn allen zoals de rest van onze collectie, gemaakt van de beste materialen en van uitstekende kwaliteit! Alleen worden ze nu voor een lage prijs aangeboden. Door de extra scherpe prijs is het een unieke kans om uitstekende meubelen aan te schaffen. De showroommodellen bestaan uit meubels uit de vorige collectie maar bestaan ook uit de nieuwste modellen die, zoals de naam het zegt, enkel en alleen in de showroom hebben gestaan.

Regelmatig vind je in onze sale een nieuw aanbod van tafels, banken, stoelen, fauteuils en kasten. Vaak in perfecte staat, soms met gebruikerssporen of kleine beschadigingen. Nieuwsgierig geworden? Breng dan een bezoek aan de sfeervolle showroom van Vivaldi XL in Zevenaar en laat je ook verrassen! Onze deskundige adviseurs staan 7 dagen in de week voor u klaar.