Vivaldi XL Zevenaar

Edge kapstok 6 haken met hoedenplank

Kapstok 6 haken met hoedenplank

  • Massief acacia hout
  • Diverse kleurschakeringen
  • Stoere en unieke look
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 2487

149,-

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: eind april 2021
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Edge kapstok 6 haken met hoedenplank

De Edge kapstok 6 haken met hoedenplank is gemaakt van massief acacia hout. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd, allen voorzien van een fijne nerf en diverse noesten welke op ambachtelijke wijze worden verwerkt. De robuuste plank is 25 millimeter dik waardoor de kapstok een natuurlijke en unieke look krijgt. Aan de hoedenplank is een zwart metalen roede bevestigd. Tevens zijn er 6 haken aan het frame bevestigd waardoor de kapstok meer dan genoeg plaats biedt aan jassen, mutsen en dassen. De kapstok is eenvoudig aan de wand te monteren door de twee bevestigingsogen aan de achterzijde. De kapstok is 100 cm breed en 27 cm hoog, een mooie compacte maat die op vele wanden te monteren zal zijn.

In dezelfde serie zijn meerdere kapstokken en wandplanken te krijgen. Zeker met de wandplanken zijn er mooie combinaties te maken. Ook kun je ervoor kiezen om de wandplanken te combineren met een kapstok. Zie de galerij hieronder voor voorbeelden. Of bekijk hier een van de andere kapstokken, met 2 x 3 haken zodat zelfs de allerkleinsten de jas kunnen ophangen.

Tevens is er ook een eetkamertafel te leveren met hetzelfde acacia hout. De eetkamertafel heeft een boomstamrand en een zwart metalen onderstel. Combineer bijvoorbeeld de tafel met de wandplanken en laat de kapstok in de hal terug komen als accent.

Bekijk de rest van de collectie elders op onze website of kom eens langs in onze showroom.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

27 x 100 x 33 cm

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Acacia hout

Soort

Wanddecoratie

Type

Kapstok