Vivaldi XL Zevenaar

Edge kapstok 2 x 3 haken hoog acacia

Kapstok 2 x 3 haken Edge acacia

  • Massief acacia hout
  • De onderste 3 haken zijn zeer geschikt als kinderkapstok
  • Stoere en unieke look
Artikelnr. 2484

119,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Edge kapstok 2 x 3 haken hoog acacia

De Edge kapstok 2 x 3 haken hoog acacia is gemaakt van massief acacia hout. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd, allen voorzien van een fijne nerf en diverse noesten welke op ambachtelijke wijze worden verwerkt. De robuuste plank is 25 millimeter dik waardoor de kapstok een natuurlijke en unieke look krijgt. Er is gekozen voor 6 haken met 2 ophangmogelijkheden. Of gebruik de onderste haken als kinderkapstok. De haken zijn uitgevoerd in zwart geschuurd metaal. De kapstok is eenvoudig aan de wand te monteren door de twee bevestigingsogen aan de achterzijde. De kapstok is 100 cm hoog en 35 cm breed, een mooie compacte maat die op vele wanden te monteren zal zijn.

In dezelfde serie zijn meerdere kapstokken en wandplanken te krijgen. Bijvoorbeeld een kapstok met 2 x 6 haken. Zeker met de wandplanken zijn er mooie combinaties te maken. Ook kun je ervoor kiezen om de wandplanken te combineren met een kapstok. Zie de galerij hieronder voor voorbeelden.

Tevens is er ook een eetkamertafel te leveren met hetzelfde acacia hout. De eetkamertafel heeft een boomstamrand en een zwart metalen onderstel. Combineer bijvoorbeeld de tafel met de wandplanken en laat de kapstok in de hal terug komen als accent.

Bekijk de rest van de collectie elders op onze website of kom eens langs in onze showroom.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

100 x 35 x 5,5 cm

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Acacia hout

Soort

Wanddecoratie

Type

Kapstok