Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Flare salontafel langwerpig

Salontafel langwerpig Flare DTP Home

  • Suarhout
  • Hoogte 35 cm
  • Uitgebreid woonkamerprogramma

Artikelnr. FL 465534

799,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Flare salontafel langwerpig

De DTP Home Flare salontafel langwerpig is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare TV meubel Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Suar is een snelgroeiend tropisch houtsoort, wel 1,5 meter per jaar. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

De salontafel is 35 x 130 x 80 cm en bronskleurig metalen frame, een stijlvolle combinatie met de warme tint van het Suarhout. De salontafel heeft een rechthoekige vorm maar is daarnaast ook leverbaar in 90 cm rond en in langwerpig als set van drie. Voorbeelden van de andere modellen vind je in de galerij en elders op onze website. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafels, eettafels en bartafels. Een klein gedeelte van de serie is bij ons in de showroom te bekijken. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

35 x 130 x 80 cm

Artikelnummer

FL 465534

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

salontafel

Type

Salontafel

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl