Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Cosmo salontafel langwerpig set van drie

Cosmo salontafel set van drie langwerpig DTP Home

  • Bijzettafels hebben een zwart blad
  • Uitgebreid woonkamerprogramma
  • Ook leverbaar als set van twee
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. CS 605530

699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

DTP Home Cosmo salontafel langwerpig set van drie

De DTP Home Cosmo salontafel langwerpig set van drie is een van de vele items uit de Cosmo serie. De zwart en naturel tinten binnen deze serie vormen spannende contrasten. De serie heeft strakke metalen frames en prachtige zwarte deuren. De verfijnde handgrepen zorgen voor een mooi accent op het teakhout.

Deze salontafel combineert naturel teakhout met zwart gebeitst teakhout en is daardoor een opvallende verschijning. De salontafel bestaat uit drie tafels, de grote salontafel heeft de afmeting 110 x 60 cm en is 35 cm hoog. De twee kleine bijzettafeltjes, met een zwart blad, hebben de afmeting 52 x 52 cm en zijn 32 cm hoog. Zoals je op de foto kunt zien schuiven de kleine tafeltjes perfect onder de grote salontafel. Daardoor kun je zelf bepalen hoe breed je de salontafel maakt. Ook is deze salontafel perfect wanneer je visite hebt, de kleine tafeltjes zijn namelijk ook als losse bijzettafel te gebruiken. Je kan de tafels uit elkaar halen om zo voor iedereen voldoende afzetruimte te creëren. Ook vind je in dezelfde serie een salontafel als set van twee en als ronde salontafel in twee maten. Bekijk de galerij voor voorbeelden van de andere varianten.

Tevens vind je in de galerij diverse voorbeelden van bijbehorende meubelen, de serie Cosmo is zeer uitgebreid. De serie omvat diverse kasten, tv dressoirs en verschillende maten eettafels. De serie is ook bij ons in de showroom te bekijken, kom eens langs en laat je verrassen door deze prachtige collectie.

DTP Home – meubels met een verhaal

De collectie van DTP Home en d-Bodhi heeft een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In het avontuurlijke en duurzame assortiment meubels geven zij gebruikt hout een nieuw leven. Met zoveel geschiedenis wordt een huis je thuis. In een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten, heeft iedere tafel en kast een eigen karakter.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

32 x 52 x 52 cm, 35 x 110 x 60 cm

Artikelnummer

CS 605530

Koppelkleur

Bruin, Zwart

Kleur

Naturel, Zwart

Materiaal

Teakhout

Merk

DTP Home

Soort

salontafel

Type

Bijzettafel, Salontafel

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl

Vergelijkbare producten

U zou ook kunnen kiezen voor een van de onderstaande vergelijkbare producten!


  • Rondo bijzettafel set van drie

    Rondo bijzettafel set van drie

    (0)
    829,-