Vivaldi XL Zevenaar

New Routz Ohio vitrinekast wit

Ohio vitrinekast wit New Routz

  • Hoogte 220 cm
  • Ook leverbaar in black-white & grey-white
  • Ambachtelijk gemaakt
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 418.F397

1.495,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 8-10 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

New Routz Ohio vitrinekast wit

De New Routz Ohio vitrinekast wit is een van de kasten uit de stoere collectie van New Routz. New Routz staat voor een avontuurlijke levensstijl, waarin natuurlijke, eerlijke  vormen en materialen centraal staan. De collectie meubels en accessoires  herken je aan het stoere, rebelse karakter met een vleugje retro. Alle meubels en accessoires worden met de hand gemaakt in werkplaatsen en  ateliers, omdat ze geloven in pure ambacht.

Ohio

De vitrinekast Ohio is ambachtelijk vervaardigd. De bovenste vier deuren zijn voorzien van glas en de onderste 2 deuren zijn dicht, waardoor je ook nog voldoende kunt opbergen. Achter iedere glazen deur vind je een glazen legplank, er is dus meer dan voldoende ruimte voor het presenteren van je servies of je favoriete woonaccessoires.  Deze vitrinekast is leverbaar in drie kleuren, zoals afgebeeld geheel in wit. Daarnaast ook in black/white & grey/white. Een voorbeeld van deze kleuren vind je in de galerij. Zowel de zwarte kast als de grijze kast staan naast elkaar geplaatst, maar je vind ook voorbeelden van de kasten apart.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kast? Kom dan eens langs in onze showroom waar wij de kast in een prachtige sfeerkamer gepresenteerd hebben. Daarnaast bieden wij nog vele andere items uit de collectie van New Routz.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

220 x 100 x 42 cm

Artikelnummer

418.F397

Koppelkleur

Wit

Kleur

Wit

Materiaal

metaal

Merk

New Routz

Soort

Kasten

Type

Vitrinekast