Vivaldi XL Zevenaar

New Routz Detroit vitrinekast olijfgroen

Detroit vitrinekast olijfgroen New Routz

  • Hoogte 240 cm
  • Ook leverbaar in terra
  • Ambachtelijk gemaakt
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. 418.F395GO

1.895,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 8-10 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

New Routz Detroit vitrinekast olijfgroen

De New Routz Detroit vitrinekast olijfgroen is een van de kasten uit de stoere collectie van New Routz. New Routz staat voor een avontuurlijke levensstijl, waarin natuurlijke, eerlijke  vormen en materialen centraal staan. De collectie meubels en accessoires  herken je aan het stoere, rebelse karakter met een vleugje retro. Alle meubels en accessoires worden met de hand gemaakt in werkplaatsen en  ateliers, omdat ze geloven in pure ambacht.

Detroit

De vitrinekast Detroit is ambachtelijk vervaardigd. De bovenste drie deuren zijn voorzien van glas en de onderste deuren zijn dicht, waardoor je ook nog voldoende kunt opbergen. Achter iedere glazen deur vind je meerdere legplankken, er is dus meer dan voldoende ruimte voor het presenteren van je servies of je favoriete woonaccessoires.  Deze vitrinekast is leverbaar in twee kleuren, zoals afgebeeld in het olijfgroen met een witte binnenkant. Daarnaast ook in de kleur terra leverbaar. Een voorbeeld van deze kleur vind je in de galerij en elders op onze website.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kast? Kom dan eens langs in onze showroom waar wij de kast in een prachtige sfeerkamer gepresenteerd hebben. Daarnaast bieden wij nog vele andere items uit de collectie van New Routz.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

240 x 142 x 47 cm

Artikelnummer

418.F395GO

Koppelkleur

Groen

Kleur

Olijf

Materiaal

metaal

Merk

New Routz

Soort

Kasten

Type

Vitrinekast