Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada vitrinekast onyx

Livada vitrinekast onyx Henders en Hazel

  • Modern woonkamerprogramma
  • Wild eiken fineer
  • Leverbaar in vier kleuren
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 42240ONL

1.999,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Livada vitrinekast onyx

De Henders en Hazel Livada vitrinekast onyx is een van de artikelen uit het uitgebreide woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. In het design zijn strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look. De uitgebreide tafelserie bied vele maten en diverse onderstellen.

De vitrinekast heeft twee grote glasdeuren en twee laden. De kast is voorzien van ledverlichting die via een aan/uit schakelaar te bedienen is. De vitrinekast heeft in totaal drie legplanken, er is dus voldoende ruimte voor het presenteren van je favoriete woonaccessoires. Of bijvoorbeeld je favoriete (kook)boeken. De vitrinekast kan in diverse ruimtes toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuken of de woonkamer. Stel je eigen woonkamerprogramma naar wens samen door de kast te combineren met een van de andere items uit de serie. Zo is de eettafel er in verschillende maten en met wel 3 diverse onderstellen. Of kies voor het tv dressoir welke leverbaar is in wel 3 verschillende breedtes.

De Livada serie is te kiezen in wel vier kleuren, zoals afgebeeld in de kleur onyx. Daarnaast ook leverbaar in de kleuren natural, choco brown en Railway brown. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere items uit de collectie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

200 x 100 x 45 cm

Artikelnummer

42240ONL

Koppelkleur

Bruin, Zwart

Kleur

Onyx

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Vitrinekast