Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Cosmo vitrinekast no 2 small

Cosmo vitrinekast no 2 small DTP Home

  • Zwart metalen frame
  • Uitgebreid woonkamerprogramma
  • Gerecycled teakhout
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr. CS 605020

2.749,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 12 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

DTP Home Cosmo vitrinekast no 2 small

De DTP Home Cosmo vitrinekast no 2 small is een van de vele kasten uit de Cosmo serie. De zwart en naturel tinten binnen deze serie vormen spannende contrasten. De serie heeft strakke metalen frames en prachtige zwarte deuren. De verfijnde handgrepen zorgen voor een mooi accent op het teakhout.

De vitrinekast no. 2 small is een stijlvolle kast met een breedte van 120 cm en heeft 2 x 2 deuren. De bovenste twee deuren zijn voorzien van een zwart metalen frame gecombineerd met glas. De onderste twee deuren zijn dicht, waardoor je er ook gemakkelijk spullen in kunt opbergen en niet in het zicht liggen. De kast heeft een zwarte binnenkant waardoor er een mooi contrast ontstaat en er voldoende legruimte is voor het presenteren van je favoriete accessoires en/of boeken. Achter de onderste deuren vind je 1 legplank welke ook nog eens verstelbaar is. In dezelfde uitvoering is er ook de vitrinekast no. 2 medium, deze kast heeft 2 x 3 deuren. De totale breedte is dan 180 cm en de hoogte van 215 cm is gelijk aan deze kast. De zijkanten van de Cosmo kasten zijn zwart gebeitst, een geweldig contrast en een mooi detail. Binnen de serie vind je onder andere een (hangend) tv meubel, boekenkast, salontafel en eettafel. Oftewel een uitgebreid programma waarvan je een of meerdere items kan combineren met je interieur.

In de galerij zie je een voorbeeld van de vitrinekast medium en de vitrinekast no. 1, een compacte vitrinekast met 2 deuren en 2 laden.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

215 x 120 x 45 cm

Artikelnummer

CS 605020

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Teakhout

Merk

DTP Home

Soort

Kasten

Type

Vitrinekast