Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Hudson TV dressoir 129 cm

Tv dressoir 129 cm Hudson

  • 2 lades + niche
  • Teakhout
  • Ieder meubel is uniek
Zichtbaar in onze showroom
Artikelnr.

699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Hudson TV dressoir 129 cm

De Hudson TV dressoir 129 cm is een stoer tv meubel uitgevoerd in teakhout met metalen accenten. Het gerecyclede teakhout is robuust en kan oneffenheden bevatten zoals kleine scheuren, gaatjes en kleurschakeringen. Je kiest dan ook voor een uniek item, geen enkel  tv dressoir is hetzelfde. Dat geldt ook voor het metaal, het vintage metaal kan wat deukjes en kleurschakeringen hebben. Het tv dressoir heeft 2 lades en een niche waar je bijvoorbeeld je apparatuur kunt plaatsen. De lades bieden weer voldoende bergruimte. Het tv dressoir is 129 cm breed en 52 cm hoog. Is dit meubel te klein voor je? Geen probleem, er is ook een tv dressoir met een breedte van 192 cm. Het tv meubel heeft dan 2 laden en een niche in het midden en is 44 cm hoog.

In dezelfde serie vind je een robuuste winkelkast, meerdere uitvoeringen eettafels, vitrinekast, salontafel en een ladekast. De serie Hudson is dan ook zeer uitgebreid. Combineer bijvoorbeeld het tv dressoir met de salontafel of met het dressoir.

Bekijk de galerij voor enkele voorbeelden van de andere items. Ook vind je hier een detail foto van het gekozen materiaal. De oneffenheden op het materiaal zijn hierop duidelijk te zien, het bepaalt echter wel de charme van de serie. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, een groot gedeelte van de serie staat bij ons gepresenteerd.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

52 x 129 x 40 cm

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

metaal, Teakhout

Soort

Kasten, TV-meubel

Type

Tv dressoir