Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Tokyo lowboard 150 cm

Lowboard 150 cm Henders en Hazel Tokyo

  • Massief en fineer kikarhout
  • Elegant design
  • Compleet woonkamerprogramma
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 42358-1

899,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Tokyo lowboard 150 cm

De Henders en Hazel Tokyo lowboard 150 cm is een van de items het uit het industriële woonkamerprogramma Tokyo. De serie onderscheidt zich door de combinatie van warm kikarhout, donker metaal en gerookt glas. Dit materiaalgebruik geeft de stoere meubelen stuk voor stuk een sfeervolle uitstraling.

Een stoer lowboard met een industriele look? Dan zit je goed bij de collectie Tokyo. Het meubel heeft 2 deuren, 1 lade en 1 niche. Achter de deuren vind je nog een legplank, het tv-meubel niedt ook nog eens opbergmogelijkheden. Het niche is voorzein van ledverlichting die middels een aan/uit knop te bedienen is. Er zijn drie maten lowboards mogelijk: 180, 150 en 130 cm. Bij alle drie maten blijft de indeling gelijk, echter varieren deze in breedte. Dus ook het lowboard van 130 en 190 cm hebben 2 deuren, 1 lade en 1 niche. De deuren en laden hebben soft-closing en en hebben rondom een metaalprofiel. In de galerij vind je voorbeelden van het lowboard in de andere maten en een aantal items uit de collectie. Combineer bijvoorbeeld dit lowboard met de salontafel en laptoptafel.

Bekijk de andere items van de serie Tokyo elders op onze website of kom eens langs in onze showroom. Daar staat de serie tevens gepresenteerd en helpen wij je graag bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

60 x 150 x 40 cm

Artikelnummer

42346

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Kikar

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten, TV-meubel

Type

Lowboard, Tv dressoir