Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Pavarotti lowboard 150 cm

Henders en Hazel Pavarotti lowboard 150 cm

  • Soft-close bij deuren en laden
  • Met kabel management
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 42484DRI-1

699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Pavarotti lowboard 150 cm

Het Henders en Hazel Pavarotti lowboard 150 cm komt uit collectie Pavarotti van Henders & Hazel en meet 150cm breed. Het lowboard is perfect geschikt als tv-meubel voor kleine ruimtes of laag bijzetmeubel in de woonkamer en heeft een deur, een lade en een open vak waar een tv-ontvanger in past. Het open vak wordt prachtig verlicht door subtiele ledverlichting. De accenten van deze collectie zijn in zwart metaal, de meubels zelf zijn gemaakt van Primo Laminato (HPL) en zijn daarom makkelijk te onderhouden. Naast het lowboard beschikt de serie over vele kasten, diverse maten eettafels en dressoirs en een salontafel. Ook beschikt deze serie over vele maten bartafels.

Het lowboard van 150 cm heeft 1 deur, 1 lade en 1 open vak voorzien van energiezuinige ledverlichting. De lowboards uit deze serie zijn voorzien van een kabel management, de kabels zijn via een opening naar de achterkant te leiden. Het lowboard is ook leverbaar in 180, 210 en 240 cm breed, deze hebben dan ook 2 of zelfs 3 deuren 1 lade en 1 niche. Een voorbeeld ervan, en van enkele andere kasten uit deze serie, vind je in de galerij.

Nieuwsgierig geworden naar deze serie? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk de uitgebreide collectie elders op onze website.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 150 x D 42 x H 55

Artikelnummer

46492-BRN

Koppelkleur

barnwood

Kleur

barnwood

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

TV-meubel

Type

Lowboard, Tv dressoir