Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada lowboard 210 cm natural

Livada lowboard 210 cm natural

  • Modern woonkamerprogramma
  • Soft-closing deuren en laden
  • Leverbaar in vier kleuren en diverse maten

Artikelnr. 42235NAL

1.199,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada lowboard 210 cm natural

De Henders en Hazel Livada lowboard 210 cm natural is een van de artikelen uit het uitgebreide woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. In het design zijn strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look. De uitgebreide tafelserie bied vele maten en diverse onderstellen.

Het tv meubel heeft 3 deuren, 1 klep en een niche. Het niche heeft ledverlichting welke met een aan/uit knop te bedienen is. De binnenkant is antraciet, een mooi contrast met het eikenhout. Achter de twee deuren zit een dwarsbalk met daarachter een grote legplank. Achter de enkele deur rechts vind je ook een legplank, daarmee biedt het lowboard ook nog eens voldoende opbergmogelijkheden. Binnen de  Livada serie vind je het lowboard in drie maten, zoals genoemd in 210 cm breed. Daarnaast ook mogelijk in 140 cm en 170 cm breed. Beide uitvoeringen zijn hieronder in de galerij te bekijken en elders op onze website.

De Livada serie is te kiezen in wel vier kleuren, zoals afgebeeld in de kleur natural. Daarnaast ook leverbaar in de kleuren onyx, choco brown en railway brown. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere items uit de collectie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

60 x 170 x 45 cm, 60 x 210 x 45 cm

Artikelnummer

42235NAL

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Natural

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

TV-meubel

Type

Lowboard, Tv dressoir