Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada lowboard 170 cm onyx

Livada lowboard 170 cm onyx

  • Modern woonkamerprogramma
  • Soft-closing deuren en laden
  • Leverbaar in vier kleuren en diverse maten

Artikelnr. 42236ONL

1.099,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada lowboard 170 cm onyx

De Henders en Hazel Livada lowboard 170 cm onyx is een van de artikelen uit het uitgebreide woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. In het design zijn strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look. De uitgebreide tafelserie bied vele maten en diverse onderstellen.

Het tv meubel heeft 2 deuren, 1 klep en een niche. Het niche heeft ledverlichting welke met een aan/uit knop te bedienen is. De binnenkant is antraciet, een mooi contrast met het eikenhout. Achter de twee deuren zit een dwarsbalk met daarachter een grote legplank. Het tv meubel heeft daarmee ook nog eens ruime opbergmogelijkheden. De Livada serie biedt het lowboard in drie maten aan, zoals genoemd in 170 cm breed. Daarnaast ook mogelijk in 140 cm en 210 cm breed. Beide uitvoeringen zijn hieronder in de galerij te bekijken en elders op onze website.

De Livada serie is te kiezen in wel vier kleuren, zoals afgebeeld in de kleur onyx. Daarnaast ook leverbaar in de kleuren natural, choco brown en railway brown. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere items uit de collectie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

60 x 170 x 45 cm

Artikelnummer

42236ONL

Koppelkleur

Bruin, Zwart

Kleur

Onyx

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

TV-meubel

Type

Lowboard, Tv dressoir