Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Henders en Hazel Avalon lowboard 150 cm naturel

Lowboard Avalon naturel 150 cm Henders en Hazel

  • Leverbaar in naturel en driftwood
  • Soft-close bij deuren en laden
  • Met kabel management

Artikelnr. 42484NAT

699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Avalon lowboard 150 cm naturel

Het Henders en Hazel Avalon lowboard 150 cm naturel is een van de items uit de serie Avalon. Deze stoere serie is vervaardigd van HPL, high pressure laminate. De eigenschappen van HPL zijn duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De serie is leverbaar in twee kleuren, driftwood en naturel. Vele items zijn voorzien van ledverlichting, een mooi accent van deze serie. Naast het lowboard beschikt de serie over vele kasten, diverse maten eettafels en dressoirs en een salontafel. Ook beschikt deze serie over vele maten bartafels, waaronder zelfs een ronde bartafel!

Het lowboard van 150 cm heeft 2 deuren, 1 lade en 1 niche, de lade heeft een geperforeerde metalen frontje. De tv dressoirs en de lowboards uit deze serie zijn voorzien van een kabel management, de kabels zijn via een opening naar de achterkant de leiden. Het lowboard is ook leverbaar in 180 cm breed, dit meubel heeft dan ook 2 deuren, 1 lade en 1 niche. Een voorbeeld ervan vind je in de galerij. Zoek je een lager tv meubel? Ook dat is geen probleem binnen deze serie, bekijk dan eens het tv-dressoir in 160 cm of 200 cm. Het tv meubel is 45 cm hoog en dit lowboard is 60 cm hoog en beschikt daarnaast ook over ledverlichting.

In de galerij zie je tevens het tv dressoir 200 cm, afgebeeld met het element van 45 cm. Dit element is natuurlijk ook goed te combineren met dit lowboard, kies het element van 3 niches of met een glasdeur. Nieuwsgierig geworden naar deze serie? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk de uitgebreide collectie elders op onze website.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

60 x150 x 42 cm

Artikelnummer

42484

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Naturel

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

TV-meubel

Type

Lowboard, Tv dressoir