Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Flare tv meubel large 200 cm

Tv meubel Flare large 200 cm DTP Home

  • Suarhout
  • 2 demontabele poten
  • Uitgebreid woonkamerprogramma

Artikelnr. FL 465136

899,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Flare tv meubel large 200 cm

Het DTP Home Flare tv meubel large 200 cm is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare TV meubel Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Suar is een snelgroeiend tropisch houtsoort, wel 1,5 meter per jaar. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

Het tv meubel large  heeft 2 open vakken met een afmeting van 29 x 95 cm, het tv meubel zelf is 55 x 200 x 35 cm. Kenmerkend voor de serie Flare is de combinatie van Suarhout en metaal. Een prachtige serie met strakke lijnen. Naast de maat van 200 cm is het tv meubel ook leverbaar in 160 cm breed. De open vakken zijn dan 29 x 75 cm. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafel, eettafels en bartafels. Een klein gedeelte van de serie is bij ons in de showroom te bekijken. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

55 x 200 x 35 cm

Artikelnummer

FL 465136

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

TV-meubel

Type

Tv dressoir

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl