Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Flare tv meubel 150 cm

Tv meubel Flare 150 cm DTP Home

  • Suarhout
  • 2 demontabele poten
  • Uitschuifbaar tot 250 cm

Artikelnr. FL 465140

629,10U bespaart: 69,90

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Flare tv meubel 150 cm

Het DTP Home Flare tv meubel 150 cm is een van de items uit het uitgebreide woonkamerprogramma Flare. De serie Flare TV meubel Flare is gemaakt van suarhout. Suarhout is een duurzaam houtsoort, waardoor elk item uit de Flare collectie uniek is.
De afwisseling van kleuren in het gebruikte duurzame suarhout is altijd weer anders, en daardoor is ieder stuk uniek. Suar is een snelgroeiend tropisch houtsoort, wel 1,5 meter per jaar. Het hout heeft een typerende uitstraling van willekeurig verstrengelde nerven, hierdoor kan een prachtige kleurschakering ontstaan en is het hout erg sterk. Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en zorgvuldig verwerkt.

Uitgebreid programma

Het tv meubel heeft 2 uitschuifbare planken, het TV meubel is 45 x 150 x 35 cm en is uitschuifbaar tot 45 x 250 x 35 cm . Kenmerkend voor de serie Flare is de combinatie van Suarhout en metaal. Een prachtige serie met strakke lijnen. Naast het uitschuifbare tv meubel is er ook een tv meubel met 2 open vakken leverbaar, het tv meubel is leverbaar in 160 cm en 200 cm breed. In dezelfde lijn vind je diverse items zoals kasten, salontafel, eettafels en bartafels. Een klein gedeelte van de serie is bij ons in de showroom te bekijken. Daarnaast vind je alle items elders op onze website. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze showroom waar je naast deze serie nog vele andere series van DTP Home vind. Ook hopen wij je te mogen inspireren met de vele stijlkamers en staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij eventuele vragen of advies.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

45 x 150 x 35 cm

Artikelnummer

FL 465140

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Suarhout

Merk

DTP Home

Soort

TV-meubel

Type

Tv dressoir

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl