Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

Hudson vakkenkast 2 laden

Vakkenkast 2 laden Hudson

  • Industrieel design
  • Teakhout
  • Ieder meubel is uniek
Artikelnr.

1.249,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Hudson vakkenkast 2 laden

De Hudson vakkenkast 2 laden is een stoere kast uitgevoerd in teakhout met metalen accenten. Het gerecyclede teakhout is robuust en kan oneffenheden bevatten zoals kleine scheuren, gaatjes en kleurschakeringen. Je kiest dan ook voor een uniek item, geen enkel item is hetzelfde. Dat geldt ook voor het metaal, het vintage metaal kan wat deukjes en kleurschakeringen hebben. De vakkenkast heeft 2 laden en vele niches. De kast biedt dus niet alleen bergruimte maar heeft vooral een decoratieve functie. Presenteer er je favoriete woonaccessoires en boeken of combineer met wat groen zoals een hangplant. De indeling van de kast is niet anders te bepalen en enkel te leveren zoals te zien is op de foto. De vakkenkast is 80 cm breed en 203 cm hoog. Ook is er een grotere vakkenkast, deze kast heeft dan 4 laden en is 130 cm breed.

In dezelfde serie vind je een robuuste winkelkast, meerdere uitvoeringen eettafels, vitrinekast, salontafel en een ladekast. De serie Hudson is dan ook zeer uitgebreid. Combineer bijvoorbeeld de vakkenkast met de eettafel of met het dressoir.

Bekijk de galerij voor enkele voorbeelden van de andere items. Ook vind je hier een detail foto van het gekozen materiaal. De oneffenheden op het materiaal zijn hierop duidelijk te zien, het bepaalt echter wel de charme van de serie. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, een groot gedeelte van de serie staat bij ons gepresenteerd.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

203 x 80 x 40 cm

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

metaal, Teakhout

Soort

Kasten

Type

Roomdivider, Vakkenkast