Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Ridgefield bergkast Naturel

Henders en Hazel Ridgefield bergkast Naturel

  • Modern woonkamerprogramma
  • Soft-closing deuren en laden
  • Leverbaar in twee kleuren

Artikelnr. 46362-NAT

1.499,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Ridgefield bergkast Naturel

 

De Henders en Hazel Ridgefield bergkast Naturel is een van de artikelen uit een uitgebreid woonkamerprogramma. Ridgefield is een prachtige elegante serie van Henders en Hazel.  Deze serie voelt zich overal thuis, hij past zowel in een klassiek, een industrieel als een modern interieur.

In elke keuken of woonkamer past een mooie opbergkast. Het serviesgoed, het glaswerk, maar ook kleine voorwerpen en waardevolle spullen bewaart u op een goede manier in een smaakvol vormgegeven bergkast. Voor deze bergkast is er gekozen voor zowel een speelse look als een speelse indeling met drie deuren, twee lades en 2 niches. De kastdeuren zijn voorzien van het soft-closing systeem. De niches hebben ledverlichting waardoor de woonaccessoires of foto’s die je er in plaatst goed tot hun recht komen. Achter de twee smalle hoge deuren zitten twee legplanken en achter de vierkante deur zit een legplank. Een voorbeeld van de indeling vind je in de galerij hieronder. De kast biedt dus voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld je servies of speelgoed van de kinderen. Alles wat je uit het zicht opgeborgen wil hebben vindt hier zijn plek. De open niches en de elegante poten geeft de kast een open en speels karakter.

De Ridgefield serie is te kiezen in twee kleuren, zoals afgebeeld in de kleur Naturel, daarnaast ook leverbaar in de kleur Castle antraciet.  De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere kasten uit deze elegante serie. Natuurlijk is deze serie ook te bekijken in onze sfeervolle showroom in Zevenaar waar onze deskundige adviseurs 7 dagen in de week voor u klaar staan.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

200 x 100 x 42 cm

Artikelnummer

46362-NAT

Koppelkleur

Naturel

Kleur

Natural

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Bergkast