Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Ridge kast opstelling 1 Castle antraciet

Henders en Hazel Ridge kast opstelling 1 Castle antraciet

  • Leverbaar in twee kleuren
  • Soft-closing deuren en laden
  • Modulair

Artikelnr.

1.456,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Ridge kast opstelling 1 Castle antraciet

De Henders en Hazel Ridge kast opstelling 1 Castle antraciet is een van de artikelen uit het modulaire kasten systeem van Henders en Hazel. Wat is er nu leuker dan zelf jouw eigen kast samen te stellen? Met dit Ridge modulaire kastensystemen kan dit. De kastelementen van de Ridge collectie zijn namelijk naar wens met elkaar te combineren. Je kunt de losse elementen met elkaar verbinden door ze op een platform te plaatsen. Deze platformen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en ze vormen de basis van je kastopstelling. Om je ideale opstelling verder uit te breiden, kun je kiezen uit verschillende soorten elementen. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan zodat je de kast kunt ontwerpen die helemaal binnen jouw interieur past. Laat je je graag inspireren? Dan kun je ook kiezen voor één van onze voorbeeld kastopstellingen, zoals de getoonde opstelling.

Voordat je je ideale kast gaat samenstellen, is het goed om te bepalen hoeveel ruimte je ter beschikking hebt. Wil je niet meteen maximaal uitpakken? Kies dan voor een kleinere opstelling. Het voordeel van het onze modulaire kastsystemen is dat je je opstelling altijd nog kunt uitbreiden.

De Ridge serie is onderdeel van het woonkamerprogramma Ridgefield en is te kiezen in twee kleuren, zoals afgebeeld in de lichte kleur Naturel daarnaast ook in de mooie chique kleur Castle antraciet. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken. Kijk voor meer elementen uit  de modulaire Ridge serie in de galerij, elders op onze site of bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar waar u met eigen ogen deze veelzijdige serie kunt bekijken. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw meubel? Onze enthousiaste adviseurs staan 7 dagen in de week voor u klaar.

De getoonde prijs is de prijs van de getoonde opstelling en dus een optelsom van de losse elementen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

220 x 81 x 42

Artikelnummer

46354-CAN, 46365-CAN, 46371-CAN, 46372-CAN

Koppelkleur

Antraciet

Kleur

Castle Antraciet

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Bergkast, Dressoir, Lowboard