Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada highboard choco brown

Livada highboard choco brown Henders en Hazel

  • Leverbaar in vier kleuren
  • Soft-closing deuren en laden
  • Led-verlichting

Artikelnr. 42238BRL

1.499,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada highboard choco brown

De Henders en Hazel Livada highboard choco brown is een van de artikelen uit het uitgebreide woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. In het design zijn strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look. De uitgebreide tafelserie bied vele maten en diverse onderstellen.

Deze stoere bergkast heeft voldoende opbergmogelijkheden. De kast heeft vier grote deuren waarachter een legplank schuilt, ideaal voor bijvoorbeeld het plaatsen van servies of speelgoed. Tevens heeft de kast 1 niche voorzien van ledverlichting en een lade. Presenteer je favoriete woonaccesoires in het niche of plaats er foto’s van familie en/of vrienden. De kast is in zowel de woonkamer als de keuken te plaatsen. Combineer de kast bijvoorbeeld met de salontafel of de eettafel uit de gelijknamige collectie. Door de hoogte van 140 cm is er zelfs bovenop nog een vaas of een beeld te plaatsen.

De Livada serie is te kiezen in wel vier kleuren, zoals afgebeeld in de kleur choco brown. Daarnaast ook leverbaar in de kleuren railway brown, onyx en natural. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere items uit de collectie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

140 x 115 x 45 cm

Artikelnummer

42238BRL

Koppelkleur

Bruin

Kleur

choco brown

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Bergkast, Highboard