Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Livada bergkast onyx

Livada bergkast onyx Henders en Hazel

  • Modern woonkamerprogramma
  • Soft-closing deuren en laden
  • Leverbaar in vier kleuren

Artikelnr. 42239ONL

1.799,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Levertijd 3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Livada bergkast onyx

De Henders en Hazel Livada bergkast onyx is een van de artikelen uit het uitgebreide woonkamerprogramma. Vooral de keuzevrijheid staat centraal bij deze prachtige serie van Henders en Hazel. In het design zijn strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken voor een opvallend unieke en elegante look. De uitgebreide tafelserie bied vele maten en diverse onderstellen.

Er is gekozen voor zowel een speelse look als een speelse indeling. De binnenkant is uitgevoerd in antraciet, een mooi contrast met het eiken. Het niche heeft ledverlichting waardoor je er bijvoorbeeld je favoriete woonaccessoires kan plaatsen. Of plaats er foto’s van familie en/of vrienden. Achter de twee smalle hoge deuren zitten twee legplanken en achter de twee vierkante deuren zit een legplank. Een voorbeeld van de indeling vind je in de galerij hieronder. De kast biedt dus voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld servies of speelgoed van de kinderen. De kast wordt altijd geleverd met de zwart metalen poot.

De Livada serie is te kiezen in wel vier kleuren, zoals afgebeeld in de kleur onyx. Daarnaast ook leverbaar in de kleuren choco brown, Railway brown en natural. De kleuren zijn hieronder in de galerij te bekijken, tevens vind je daar een aantal voorbeelden van de andere items uit de collectie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

200 x 110 x 45 cm

Artikelnummer

42239ONL

Koppelkleur

Bruin, Zwart

Kleur

Onyx

Materiaal

Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Bergkast