Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Delmonte highboard

Henders en Hazel Delmonte highboard

  • Met ledverlichting & soft-close systeem
  • Uitgebreid programma
  • Primo Laminato (HPL)

Artikelnr. 46972-NAT

1.499,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Delmonte highboard

Deze Henders en Hazel Delmonte highboard uit de Collectie Delmonte heeft een eerder authentieke, klassieke en statige look. Hoewel deze meubels op massief hout lijken, is de collectie gemaakt uit hoogwaardig Primo Laminato (HPL), dat bijna niet van echt hout te onderscheiden valt. Dat maakt de collectie ook een stuk onderhoudsvriendelijker. De collectie is uitgevoerd in de kleur Natural Oak.

Indeling

Dit highboard komt uit de collectie Delmonte. Wat deze collectie typeert, is de dimbare ledstrip die in de kasten wordt ingebouwd en de klassieke look (in een modern jasje) van deze kastencollectie. De kasten lijken van massief hout, maar zijn uitgevoerd in Primo Laminato in de kleur Oak Natural. Dat maakt de kasten enorm onderhoudsvriendelijk. Deze kast is 130cm breed en 140cm hoog. Dit is een ideaal opbergmeubel met 4 kastdeuren, een klep, een ruime lade en ook een klein open vak, dat op zijn beurt weer wordt verlicht door ingebouwde ledverlichting.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze sfeervolle showroom in Zevenaar. Onze verkoopadviseurs helpen en adviseren u onder het genot van een lekker kopje koffie bij het maken van de juiste keuze. Zo vindt u op de meubelafdeling bij voorbeeld 25 stijlkamers van Henders & Hazel . Wij bieden een trendy en uitgebalanceerd assortiment meubelen van vele bekende en toonaangevende merken zoals : Eleonora, Easy Sofa, Sevn, Haveco, Koopmans en By-Boo. Wij zijn zeven dagen in de week voor u geopend. Zien we u snel?

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

B 130 x D 42 x H 140

Artikelnummer

46972-NAT

Koppelkleur

Naturel

Kleur

natural oak

Materiaal

HPL

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Highboard