Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Tokyo dressoir 240 cm

Dressoir 240 cm Henders en Hazel Tokyo

  • Massief en fineer kikarhout
  • Compleet woonkamerprogramma
  • Deuren en laden voorzien van soft-closing
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 42343

1.599,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Tokyo dressoir 240 cm

De Henders en Hazel Tokyo dressoir 240 cm is een van de items het uit het industriële woonkamerprogramma Tokyo. De serie onderscheidt zich door de combinatie van warm kikar hout, donker metaal en gerookt glas in highboard en vitrinekast. Dit materiaalgebruik geeft de stoere meubelen stuk voor stuk een sfeervolle uitstraling.

Het dressoir heeft 3 deuren, 3 laden en 3 niches. Achter de deuren vind je een legplank waardoor het dressoir genoeg opbergmogelijkheden heeft. De deuren en laden hebben rondom een metaalprofiel en zijn voorzien van soft-closing. De niches zijn voorzien van ledverlichting en hebben glazen legplanken zodat het licht mooi naar beneden kan schijnen. De verlichting is middels een aan/uit knop te bedienen. Het dressoir heeft metalen poten en handgrepen, deze combinatie met het licht gevlamde hout geven het dressoir een stoere look. In de galerij vind je voorbeelden van het dressoir in de andere twee maten en nog wat andere items uit de collectie. Er zijn drie maten dressoirs mogelijk binnen de serie: 180, 210 en 240 cm. De indeling van het dressoir op 210 cm breed is gelijk aan dit dressoir, alleen zijn de laden smaller. Het dressoir op 180 cm heeft 2 deuren en 3 laden. Dit dressoir heeft geen niches en dus ook geen verlichting. In de galerij vind je voorbeelden van het dressoir in de andere twee maten. Ook zie je hier nog wat andere items uit deze prachtige serie.

De gehele collectie Tokyo is elders op onze website te bekijken of kom naar onze showroom waar wij de serie gepresenteerd hebben staan.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

80 x 240 x 42 cm

Artikelnummer

42343

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Kikar

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Dressoir