Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Tokyo dressoir 180 cm

Dressoir 180 cm Henders en Hazel Tokyo

  • Massief en fineer kikarhout
  • Compleet woonkamerprogramma
  • Deuren en laden voorzien van soft-closing

Artikelnr. 42344

1.399,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

Henders en Hazel Tokyo dressoir 180 cm

De Henders en Hazel Tokyo dressoir 180 cm is een van de items het uit het industriële woonkamerprogramma Tokyo. De serie onderscheidt zich door de combinatie van warm kikarhout, donker metaal en gerookt glas in highboard en vitrinekast. Dit materiaalgebruik geeft de stoere meubelen stuk voor stuk een sfeervolle uitstraling.

Het dressoir 180 cm is het kleinste dressoir binnen de serie. Het dressoir heeft 2 deuren en 3 laden. Achter de deuren vind je een legplank waardoor het dressoir genoeg opbergmogelijkheden heeft. De deuren en laden hebben rondom een metaalprofiel en zijn voorzien van soft-closing. De serie Tokyo biedt het dressoir in drie maten aan: 180, 210 en 240 cm. Het dressoir in 210 en 240 cm breed krijgt er 3 niches bij, die weer voorzien zijn van ledverlichting. De ledverlichting is middels een aan/uit knop te bedienen. De niches zijn voorzien van glazen legplanken, zodat het licht mooi naar beneden kan schijnen. Het dressoir heeft metalen poten en handgrepen, deze combinatie met het licht gevlamde hout geven het dressoir een stoere look. In de galerij vind je voorbeelden van het dressoir in de andere twee maten en nog wat andere items uit de collectie.

De gehele collectie Tokyo is elders op onze website te bekijken of kom naar onze showroom waar wij de serie gepresenteerd hebben staan.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

80 x 180 x 42 cm

Artikelnummer

42344

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

Kikar

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Dressoir