Vivaldi XL Zevenaar

DTP Home Odeon no 4 dressoir 200 cm

Odeon dressoir 200 cm no 4 – DTP Home

  • Ook leverbaar in 175 cm
  • Hoogte frame 30 cm
  • Strakke lijnen

Artikelnr. OD 842332

1.599,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Odeon no 4 dressoir 200 cm

Het DTP Home Odeon no 4 dressoir 200 cm is een van de items uit de serie Odeon. Een stoere serie vervaardigd van rustiek teakhout met een metalen frame. Het is een populaire serie binnen de collectie van DTP Home. Het teakhout is vergrijsd waardoor de zwarte binnenkant van de kasten en dressoirs nog beter uitkomt. De combinatie van teakhout en het strakke vierkante onderstel maakt deze serie sober en chic.

Het dressoir heeft 2 deuren, 3 niches en 4 laden. De binnenkant is zwart gebeitst, dit geldt voor de binnenkant van de niches maar ook van de deuren en de laden. De hoogte van de niches is 17 cm, de hoogte van de deuren is 24 cm en het frame is 30 cm. Dezelfde indeling is gebruikt voor het dressoir van 175 cm, echter heeft dit dressoir twee laden in plaats van vier. Het dressoir is in nog 3 varianten uitgevoerd. Het dressoir van 185 cm heeft 4 deuren, het dressoir van 139 cm heeft 2 deuren en 3 laden en het hoge dressoir van 120 x 136 cm. Al deze varianten zijn terug te vinden op onze website.

Binnen de Odeon serie vind je naast het dressoir ook diverse kasten, tv-dressoirs en tafels. Bekijk de galerij voor voorbeelden van de diverse items uit de serie. Het uitgebreide woonkamerprogramma laat zich gemakkelijk combineren, van landelijk tot stoer. Combineer bijvoorbeeld dit dressoir met de salontafel of met de vitrinekast. Nieuwsgierig geworden? De serie staat ook gepresenteerd in onze showroom, kom langs en laat je inspireren door deze prachtige serie.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

75 x 200 x 45 cm

Artikelnummer

OD 842332

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

metaal, Teakhout

Merk

DTP Home, d-Bodhi

Soort

Kasten

Type

Dressoir