Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Buffetkast Farmland

Henders en Hazel Buffetkast Farmland:

  • Eiken en eikenfineer
  • 210x150x35/45 cm
  • 1 Deur
  • 3 Laden
  • 2 Glasdeuren
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

1.999,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: Verwachte binnenkomst week 50 - 2021
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

  • 2 jaar CBW garantie
  • Gratis thuis bezorgd

Beschrijving

Henders en Hazel Buffetkast Farmland

Henders en Hazel Buffetkast Farmland,

Deze buffetkast uit de Farmland collectie van Henders & Hazel mag gezien worden. De warme kleur van het hout in combinatie met de metalen accenten vormt een spannende combinatie. Een opvallend design in een stoer jasje.

Farmland

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit voornamelijk eikenhout en eikenhout fineer. Eiken is een bijzonder duurzame hard- houtsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen geven eikenhout een zeer authentieke maar ook een natuurlijke uitstraling. Zeer rustiek eikenhout fineer met deels opgevulde noesten en scheuren in donkere accentkleur. Eikenhout groeit voornamelijk in Noord- en Oost Europa waar het ook onder streng toezicht van de overheden uit duurzaam beheerde bossen wordt verkregen. In uw meubel zijn delen met fineer van eikenhout gebruikt in combinatie met board en MDF gelakte delen wat dus milieu- en gewichtsbesparend is en tevens een sterke constructie geeft. Enkele interne delen van het meubel zijn voorzien van spaanplaat afgedekt met een melamine folie. Dit plaatmateriaal is milieuvriendelijk, sterk en gewicht besparend. Beide zijn afgedekt met fineer teneinde een mooie structuur en een optimaal gebruik van de bomen te verkrijgen en het milieu te besparen. Het meubel heeft een kleur behandeling ondergaan. Het zogenaamde “smoken” van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan.

Eigenschappen

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showroommodel zijn daarom voor de hand liggend. Uw meubel heeft geen bescherming op delen met houtstructuur. MDF delen hebben een lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het MDF. De handgemaakte metalen delen kunnen kleine deukjes, vlekjes, krasjes kleurverschil en/of oneffenheden hebben welke horen bij deze ambachtelijke uitstraling.

Extra informatie

Materiaal

Eiken, Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Buffetkast

Afmeting (l x b x d)

200x120x45 cm

Artikelnummer

39611

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl