Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Quebec Boekenkast 70cm

Henders en Hazel Quebec Boekenkast 70cm:

  • 190x70x35 cm (hxbxd)
  • Kikarhout
  • 7 Niches 1 Wijnrek
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr.

799,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Quebec Boekenkast 70cm

Henders en Hazel Quebec Boekenkast 70cm,

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Kikar is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die al eeuwenlang gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke maar ook warme uitstraling.

Tevens heeft het meubel een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kanten en hoeken van deze bergkast zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter. Door deze handmatige bewerkingen zijn de meubelen uniek en kunnen onderling enigszins afwijken in maat en/of kleur.

De boekenkast heeft 7 niches en 1 wijnrek. Genoeg ruimte op je spulletjes te plaatsen dus. Van de serie Quebec zijn er vele items beschikbaar. Deze vindt u terug op onze website en in onze Showroom. Bezoek onze showroom in Zevenaar en laat u ook verassen!!!

In de collectie van Henders & Hazel vindt u een ruime collectie woonprogamma’s in diverse stijlen en kleurstellingen.  Een groot deel hiervan is binnen circa 10 werkdagen leverbaar.  Tevens heeft dit merk een zogenaamde Choices meubelen. Deze gestoffeerde eetkamerstoelen, fauteuils en banken kunt u in alle stof- en leersoorten bestellen. Bij diverse items  heeft u ook de keuze uit diverse onderstellen, opties als een elektrische verstelling en verschillende schuimsoorten en veringen.

Naast het merk Henders & Hazel vindt u bij Vivaldi XL een ruim assortiment meubelen van diverse merken zoals: Het Anker, Koopman. Eleonora, Byboo, Easysofa, Seven, DTP en Urban Sofa.

In onze showroom van 4000m2 wordt u aangenaam verrast door de eigentijdse presentatie en de unieke mix van de diverse merken. Onze deskundige adviseurs zijn u graag van dienst om u te adviseren bij de vele keuzes.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

190x70x35 cm

Materiaal

Kikar

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Boekenkast