Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Cubo roomdivider

Cubo roomdivider Henders en Hazel

  • Modern woonkamerprogramma
  • Ook als boekenkast te gebruiken
  • Een harmonie van verschillende materialen
Zichtbaar in onze showroom

Artikelnr. 45510

599,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 2-3 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Cubo roomdivider

De Henders en Hazel Cubo roomdivider is een van de vele onderdelen uit het Cubo woonprogramma. De serie heeft een hele moderne, strakke look. Maar daarnaast heeft het ook wel een retro uitstraling door de combinatie van de materialen. De meubels gemaakt van eikenfineer in het donkere burned oak en antraciet HPL fronten zijn allesbehalve standaard te noemen. Durf jij te gaan voor deze collectie?

Scheiding

De roomdivider is te gebruiken als boekenkast door deze tegen de muur te plaatsen. Maar hij is ook zeer geschikt om als roomdivider, letterlijk ruimteverdeler. Zoals je in de galerij kunt zien, plaats je een korte zijde tegen de wand waardoor de kast de ruimte als het ware in tweeën verdeeld. De roomdivider is 72 cm breed en neemt daardoor niet heel veel ruimte in, maar door deze manier van plaatsen breek je misschien net die hele lange wand. Of maak je echt een scheiding tussen de eetkamer en woonkamer. De verticale plank in het midden van de kast is antraciet, een mooie contrastkleur binnen de serie Cubo.

Uitgebreid programma

Cubo is een uitgebreid woonkamerprogramma met items in diverse maten. Zoals het dressoir, die in drie verschillende maten komt. Maar ook diverse kasten en een eettafel met een spinpoot. Bekijk de andere items van de serie elders op onze website of kom langs in de showroom. Wij hebben een prachtige sfeerkamer waarin de meubelen gepresenteerd staan. Uiteraard staan onze verkoopadviseurs voor je klaar om te helpen met advies of bij vragen.

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

190 x 72 x 35 cm

Artikelnummer

45510

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Burned Oak, Antraciet

Materiaal

HPL, Eikenfineer

Merk

Henders & Hazel

Soort

Kasten

Type

Boekenkast, Roomdivider