Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar
Snel leverbaar!

DTP Home Metropole boekenkast laag

Metropole boekenkast laag DTP Home

  • Gerecycled teakhout
  • Zwarte binnekant
  • De boekenkast is leverbaar in 150 cm hoog en 210 cm hoog

Artikelnr. MP 204013

1.699,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 3-4 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.

Beschrijving

DTP Home Metropole boekenkast laag

De DTP Home Metropole boekenkast laag is een van de items uit de collectie Metropole van DTP Interiors. Ook in deze serie speelt het prachtige teakhout de hoofdrol. De tafelbladen zijn verjongd waardoor  een slank silhouet ontstaat. Ook de randen van de kasten lopen schuin naar binnen. Dit creëert diepte en sterke lijnen. Dat effect wordt nog sterker door de ronde metalen poten, de greeploze en asymmetrische deuren en donkere binnenkant van de vakken.

Boekenkast Metropole

De boekenkast Metropole valt op door een interessante asymmetrie in deuren, laden en vakken. Alle randen lopen schuin naar binnen, wat de voorkant structuur en diepte geeft. Een natuurlijk kan je er meer in kwijt dan alleen boeken. Het open deel met zwarte binnenkant is een perfecte achtergrond voor decoratieve objecten. Er zijn twee maten binnen de boekenkast, zoals afgebeeld de lage boekenkast met een hoogte van 150 cm. Daarnaast ook als hoge boekenkast met een hoogte van 210 cm. Voorbeelden van beide kasten vind je terug in de galerij en elders op onze website. De lage boekenkast heeft 2 deuren, 1 lade en 2 open vakken. Het open vak rechts bovenaan is 35 x 44 cm en het open vak linksonder is 16 x 44 cm.

Metropole beschikt over alle gewenste items voor een totale inrichting, van eettafel tot salontafel tot bergkast. De uitgebreide collectie vindt je uiteraard bij ons op de website terug, daarnaast hebben wij diverse items uit deze serie gepresenteerd staan in een sfeervolle stijlkamer. Kom eens langs en laat je verrassen door deze serie en vele andere series van onder andere DTP Home.

Uniek product

Het hout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en met de hand verwerkt. Daar horen scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden bij: zij geven het zijn uitstraling en karakter. Het hergebruikte  hout is afkomstig uit Azië. De meubels worden gemaakt in lokale werkplaatsen waar oude ambachtslieden het oude hout omtoveren in eigentijdse meubels. Met traditionele technieken is de productie duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Extra informatie

Afmeting (l x b x d)

150 x 100 x 40 cm

Artikelnummer

MP 204013

Koppelkleur

Bruin

Kleur

Naturel

Materiaal

metaal, Teakhout

Merk

DTP Home

Soort

Kasten

Type

Boekenkast

Advies nodig?

Advies aanvragen over dit product

bel 0316-340240

mail info@vivaldixl.nl